FAQ

Her er nogle almindelige spørgsmål om Onsdagsavisen

Hvor gammel er avisen information?

Avisen information opstod i 1945. Oprindeligt en del af den danske modstandsbevægelses illegale presse blev meget passende etableret d. 5. maj 1945 i lokalerne, der tidligere husede den nazistiske avis Fædrelandet.

Hvordan får man aviser?

I dag kan du enten tilmelde dig et abonnement, hvor du får en fysisk avis tilsendt, hver gang, der udkommer en ny eller du kan vælge at tegne et online abonnement, der giver dig adgang til avisens nyheder på nettet.

Hvor gammel er avisen børsen?

Dagbladet Børsen – i daglig tale blot Børsen – er en af Danmarks ældste aviser. Den blev grundlagt i 1896 og har dermed mere end 100 år på bagen, når det kommer til formidling af nyheder til danskerne.

Hvad koster aviser?

Der er rigtig stor forskel på prisen, når det kommer til aviser i løssalg – altså køb uden abonnement. Priserne går fra 22 kroner for den billigste helt op til 59 kroner for den dyreste.

Hvem udgiver avisen Danmark?

Den danske netavis Avisen.dk er i dag 100% ejet at Freeway under administrerende direktør Per Kuskner. Tidligere har både Nyhedsavisen og det Lo-ejede A-Pressen haft en del af ejerskabet.

Hvem læser avisen Politiken?

Fordi Politiken har en socialliberalistisk tradition bag sig med blandt andet samarbejde med Det Radikale Venstre, vil de fleste læsere som konsekvens heraf befindes sig mod venstre på den politiske akse.

Hvad tid skal avisen være leveret?

Det varierer ikke alene fra avis til avis, hvornår den skal være leveret, men også fra område til område. Derfor får du de bedste svar ved at forhøre dig ved den ønskede avis. Dog er der som oftest tale om morgen- eller formiddagsleveringer

0/50 ratings