Om os

 

Vores Historie

De personer, der er med til at oplyse den brede befolkning, påtager sig et stort ansvar – og dette ansvar er jeg klar til at påtage mig. Alle kan blive journalister, det kræver blot, at du skriver, og at nogen læser. Så simpelt er det.

Min intention med denne side er at informere mine læsere om alt, hvad der foregår i hverdagen – hverdagens nyheder.

Jeg har truffet beslutningen om at skabe denne side, da jeg har en passion for nyheder og simpel journalistisk. Jeg vil være med til at udbrede seriøse, skæve og sandfærdige historier med mine læsere og derved bidrage til at skabe et mere oplyst samfund. Et samfund, som vi alle kan være stolte af at være en del af.

Selvom hverdagsnyheder, som er skrevet af mig, ikke vil ændre verden, tror jeg stadig på, at det kan have en positiv indvirkning.

Selve definitionen af uafhængig journalistisk er netop, at der indsamles, vurderes og formidles information så objektivt som muligt. I denne definition indgår der ikke en frase om, at ”rigtig” journalistik udelukkende bør formidles af akademikere, der har kæmpet sig igennem fire år på skolebænken. Og dette leder mig til, hvad der kvalificerer mig til at påtage mig denne opgave.

Hvorfor er jeg kvalificeret til at bringe hverdagsnyheder?

Det er, som sagt, næppe et krav, at en journalist skal være uddannet. Jeg en autodidakt indenfor det journalistiske felt. Min mission, intention og forventning er dog så troværdig, som noget kan være. Jeg ønsker blot at fortælle historier fra hverdagen – uden hverken politiske, økonomiske eller andre motiver. Og som jeg netop kunne konkludere, er dette det vigtigste i definitionen af, hvad journalistik er.

Jeg er klar til at tage de første skridt på vejen mod at blive mere oplyst, og du kan komme med, hvis du vil være fast læser på mine mange interessante indlæg, der bliver delt regelmæssigt på min blog.

Get to know more
Wednesday newspaper

0/50 ratings