Wolt er Danmarks nye madudbringningstjeneste

 

Wolts begyndte som en lille, finsk virksomhed tilbage i 2014. Blot tre år senere, efter udvidelser til adskillige europæiske lande, kom Wolt til Danmark, hvor det har haft stor succes lige siden.

Det er næsten usandsynligt, at du undgår at se en Wolt-udbringer på en cykel, hvis du går en tur rundt i de danske storbyer. Den blå og firkantede taske på ryggen er ikke til at tage fejl af.

En enorm udvikling med flotte tal

Ifølge Wolts egne tal har de via app’en i løbet af ét år omsat for 250 millioner danske kroner. Det er alligevel noget af en udvikling.

Med mere end 600 danske spisesteder og restauranter tilknyttet Wolt-appen er det heller ikke så mærkeligt. Og heldigvis har de også mere end 3.500 udbringere ansat og 50 kontoransatte i Danmark til at udføre jobbet kyndigt.

Wolt er i dag at finde i nogle af de største danske byer og områder: Aalborg, Århus, København, Lyngby, Gentofte og Odense.

Hvor kommer succesen fra?

Hvis man overordnet kigger på Wolt, kan man anskue, at deres succes er en kulmination af en række forskellige årsager. Wolt er kommet til på det rette tidspunkt og tilbudt de rette restauranter til den rigtige målgruppe.

 

BRUG DIN RABATKODE HER:

ANTON25KR

Sådan bruger du din WOLT Promo Code for at få en rabat på din allerførste ordre på app’en.

1. Først og fremmest bør det nævnes at kuponen til WOLT kun virker for nye brugere.
2. Du downloader app’en ’WOLT.’ Den kan downloades til både Android og iPhone.
3. Udfyld dine informationer, og Opret bruger.
4. Gå herefter ind på din profil og klik på ”Indtast promo code”. Her indtaster du ANTON25KR.

Wolt har ansat de rigtige til opgaven

Derudover har Wolt haft nogle fordele i forhold til ansættelse, som har gjort det særligt attraktivt at blive ansat hos Wolt.

Som kurér eller udbringer hos Wolt har du stor frihed, idet du selv bestemmer, hvornår du vil arbejde. Du bruger dine egne transportmidler, og så får du løn, motion og frisk luft. Den store frihed fra Wolts side gør også, at deres ansatte i større grad står med et ansvar selv. En kvalitet som mange udbringere nyder.

Smart og billig markedsføring

Slutteligt har Wolt været meget kløgtige i forhold til, hvordan de bliver brandet på de sociale medier. I en verden fuld af influencere har de udnyttet lige præcis dét med deres såkaldte Wolt promo codes.

Med en Wolt rabatkode kan du som kunde spare penge på dit køb. Du får rabatkoden fra en person, som har fået sin egen personlige rabatkode. Når du bruger denne persons rabatkode, får personen det tilsvarende rabat til sig selv.

Det koster ikke kassen for Wolt at tilbyde Wolt promo codes, men det er meget populært. For med en Wolt rabatkode har du nærmest ikke en undskyldning for ikke at bestille mad.

Vil du prøve at bestille? Få en Wolt rabatkode her

Nu når Wolt er blevet rost til skyerne, vil det undre os, hvis du ikke er blevet bare en smule nysgerrig efter at teste deres kræfter af. I en verden fuld af Wolt promo codes har vi selvfølgelig også fundet en Wolt rabatkode til dig.

Med denne Wolt promo code sparer du 25 kroner på dit køb i Wolt-appen.

Vores Wolt rabatkode er: ANTON25KR

God fornøjelse.

0/50 ratings